Companie

logo-marcofil

Cine Suntem

Cu o istorie de peste 22 de ani, Marcofil Prodimex este un nume binecunoscut pe piața cablurilor și a aparatajului electric din România. Experiența acumulată încă de la înființarea firmei în 1992 se reflectă atât în prestigiul dobândit în rândul partenerilor si clienților noștri cât și în certificările obținute din partea autorităților recunoscute în domeniu.

Obiectul nostru principal de activitate este comercializarea de cabluri și aparataj electric.Vă oferim cabluri electrice de medie si joasă tensiune, de semnalizare și telefonice, conductori electrici, cabluri izolate din cauciuc, trasee cabluri și accesorii de montaj, o vastă gamă de aparataj electric de medie și joasă tensiune de uz domestic, comercial și industrial, corpuri de iluminat și multe alte produse conexe. Comercializăm produse fabricate exclusiv în România, UE și Turcia, atât din stocul nostru permanent de mii de produse cât și la comandă.

Valorile Noastre

Calitate

În domeniul produselor electrice calitatea înseamnă în primul rând siguranța în utilizare. Construcția de bună calitate, rezistența, durabilitatea în timp, conformitatea cu standardele naționale, europene si internaționale sunt tot atâtea garanții acordate clienților noștri la cumpărarea oricărui produs.

Dezvoltare Continuă

Menținerea unui standard ridicat de calitate este imposibilă fără o preocupare continuă pentru dezvoltare și eficientizare. De aceea învestim permanent în creșterea bazei tehnico-materiale proprii, oferirea de noi servicii și îmbunătățirea celor deja existente.

Clientul Nostru, Partenerul Nostru

Credem că relația dintre noi și client trebuie să fie în primul rând una de parteneriat. Încercăm să venim în întâmpinarea clienților, oferind asistență tehnică de specialitate, transportul produselor prin intermediul parcului auto propriu, precum și un depozit dotat cu motostivuitoare și derulatoare pentru cabluri.


Promoveaza-ti afacerea in Catalogul de Firme Site4All!