Cum cumpăr

1 Cum comand

Puteți lansa comenzi atât de pe website, cât și prin email, telefon sau fax. Pentru a lansa o comandă prin intermediul website-ului puteți fie să vă înregistrați cu o adresă de email validă sau să ne furnizați doar informațiile strict necesare finalizării comenzii. Înregistrarea pe site usurează comenzile ulterioare, nemaifiind necesară re-introducerea datelor pentru acestea.

Pentru a comanda produse, accesați pagina produsului și introduceți cantitatea dorită, precum și caracteristicile dorite ale produsului (dimensiuni, material, culoare etc.), dacă este cazul. Apoi faceți click pe butonul „Comandă” pentru produsele al căror preț este afișat sau pe butonul „Cere ofertă” pentru produsele ce nu au preț afișat. Produsele vor fi adăugate în coșul de cumpărături. Acesta poate fi accesat prin butonul roșu din dreapta sus, lângă butonul „contact”. Dacă doriți modificarea cantităților comandate sau ștergerea unui produs din coș, acest lucru se poate face din cadrul coșului de cumpărături, urmat de un click pe butonul „actualizare coș”. Tot aici puteți introduce eventualele cupoane de reduceri.

După alegerea produselor dorite, la click pe butonul „Finalizare comandă” din cadrul coșului de cumpărături veți ajunge pe pagina de finalizare a comenzii. Aici puteți introduce datele de facturare și livrare, tipul de persoană (fizică sau juridică), precum și modalitățile de plată și de livrare dorite. Veți primi email-uri de confirmare atât la lansarea comenzii cât și după procesarea acesteia. Dacă printre produsele comandate se află produse fără preț specificat, veți primi un e-mail cu oferta noastră pentru produsele solicitate de dvs., prețurile putând fi reduse în funcție de valoarea comenzii. În urma confirmării ofertei noastre de către dvs., produsele vor fi pregătite pentru ridicare sau livrate la adresa specificată de dvs., după caz.

2 Cum plătesc

Plata produselor comandate se poate face în trei modalități:

Transfer bancar

Puteți efectua plata direct în contul nostru bancar pe bază de factură proformă.
Livrarea/ridicarea produselor se efectuează după confirmarea plății din partea băncii.

În numerar

Plata se efectuează cu numerar la livrarea/ridicarea produselor.

Instrument de plată

Plata se efectuează prin filă CEC sau bilet la ordin la livrarea/ridicarea produselor.

3 Cum intru în posesia produselor

Produsele pot fi trimise la adresa specificată de dvs. sau ridicate de la depozitul nostru din Bucuresti, Str. Drumul Între Tarlale nr. 41-45, Sector 3. Livrarea se face prin curier sau prin flota noastră de transport, costul acesteia depinzând de valoarea comenzii si urmând a fi comunicat ulterior trimiterii comenzii.


Promoveaza-ti afacerea in Catalogul de Firme Site4All!